Fa rúd karnis 28 mm

Fa végzárós rúd függönykarnis 28 mm

Ebben a kategóriában találja ez egy és két soros fa rúd karnist.
A fa rúd karnis 28 mm-es modern alumínium rudazattal rendelkezik, fa kiegészítőkkel.
Az olcsó fa végzárós rúd függönykarnist egyszerű klasszikus megjelenés jellemzi.
A fából készült végzáró elemek, karikák és tartókonzolok elegáns kiegészítői egy ilyen karnisnak, amely nem csak funkcionális, hanem dekoratív is. A karnis rúdja minőségi fém anyagból készült, amely a minőségi fóliarétegnek köszönhetően a karnis rúdja hosszú élettartamú és könnyen tisztítható. A fából készült tartókonzolok biztosítják, hogy a karnis stabilan és biztonságosan rögzítve legyen a falon.
A karnis karikái simán és könnyedén csúsznak a rúdon, így lehetővé téve a függönyek sima mozgatását anélkül, hogy kárt okoznának a karnis felületén. Az elegáns végzáró elemek pedig az utolsó simítást adják a karnis kialakításának, és a helyiség dekorációjának.

bükk színű karnis egy elegáns és meleg hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.
A természetes fa színe melegséget sugároz, ami otthonosabbá teszi a szobát. Az anyaga masszív és időtálló, így hosszú évekig szolgálja a funkcióját. A bükk színű karnis szépen mutat a natúr színekkel, de a világosabb és sötétebb árnyalatokkal is könnyen harmonizál. A természetes fa textúrája és mintája egyedivé teszi a karnist és egy érdekes részletként szolgálhat az enteriőrben..

cseresznye színű karnis a vöröses árnyalatának köszönhetően élénk és élettel telivé varázsolja környezetét.
A cseresznye színegy elegáns és meleg színárnyalattal rendelkezik, ami klasszikus hangulatot varázsol a helyiségbe. Az intenzív árnyalata figyelemfelkeltő, mégis harmonikusan illeszkedik a környezetéhez. A cseresznye szín jól passzol a pasztell árnyalatokkal, de a fehér és fekete színekkel is remekül kombinálható. A karnis felülete sima és fényes, ami tovább fokozza az elegáns megjelenést. A cseresznye színű karnis egyedivé teszi a belső teret és igazi fókuszpontja lehet a szobának.

dió színű karnis a barna szín egy örök változata  amely esztétikus megjelenésű.
Egy dió színű karnis általában meleg, mélybarna árnyalatú, amelyben a dió termésének jellegzetes, fás mintázata is érvényesülhet. Ez az elegáns színválasztás szépen passzol a klasszikusabb enteriőrökbe, és meleg, otthonos hangulatot teremt a helyiségben. A dió színű karnis jól harmonizál a természetes anyagokkal, mint például a fa, a kő vagy a textil, de remekül működik a modern, letisztultabb környezetekben is. A dió színe a széles színválasztékban valóban egyedivé teszi a karnist, és hozzájárul a helyiség különleges hangulatának kialakításához.

fenyő színű karnis jól érvényesül a vörös szín mellett, egyszerűségével elegáns megjelenést kölcsönöz lakásában.
Egy fenyő színű karnis általában világosabb, természetes színű, amelyben a fenyőfák jellegzetes fás mintázata is érvényesülhet. Ez a színválasztás kellemes, meleg hangulatot teremt a helyiségben, és remekül illeszkedik a természetes, organikus stílusú belső terekhez. A fenyő színű karnis jól kombinálható a földszínekkel, mint például a homokszín, a kávébarna vagy a sárga, de jól működik a világosabb, pasztell színekkel is. A fenyő színvilága különösen alkalmas a természetes anyagokkal való kombinálásra, mint például a fa, a kő vagy a textil. A fenyő színű karnis egyedivé teszi a belső teret, és tovább fokozza a természetes, otthonos hangulatot.

A zöld tölgy színű karnis a természetet szimbolizálja, a zöld megnyugtató és jól párosítható a sötétebb színekkel is.
A mahagóni általában vörösesbarna színként írják le. Azonban nagyon finom lila árnyalattal is rendelkezhet. Tökéletes választás natúr otthon dizájnokhoz.
A mahagóni színválasztás jól illeszkedik a klasszikus, antik vagy modern belső terekhez egyaránt, és szépen harmonizál a sötétebb földszínekkel, mint például a kávébarna vagy a tengerkék. De jól működik a világosabb pasztell árnyalatokkal is, így a mahagóni színű karnis elegáns és stílusos hangulatot varázsolhat a belső térbe. A mahagóni színvilág tovább fokozza az eleganciát és karaktert ad a helyiségnek, így bármilyen helyiségbe tökéletes választás lehet.

A sötét tölgy szín a fa színskála legkedveltebb színe, mert modern és egyszerű stílusa teljes mértékben harmonizál a környezetével.
A sötét tölgy színű karnis mély, gazdag árnyalatú, amelynek sötétbarna, esetleg fekete beütése van. Ez az elegáns, időtálló színválasztás jól illik a modern vagy akár a hagyományos belső terekhez, és magas minőségű anyagokat sugall. A sötét tölgy színű karnis szépen harmonizál a természetes, sötétebb földszínekkel, de jól működik a világosabb színekkel is, mint a halvány bézs vagy krém.

világos tölgy színű karnis a világos tölgy színű karnis természetes, meleg hangulatot ad a helyiségnek, és lágy, halvány árnyalatokban jelenik meg. Ez a színválasztás jól illeszkedik a természetes, modern vagy skandináv stílusú belső terekhez, és magas minőségű anyagokat sugall. A világos tölgy színű karnis szépen kombinálható a természetes fa színeivel és textúráival, de jól működik a szürkékkel és más világosabb árnyalatokkal is, mint a bézs vagy a fehér.

A karnis rúd anyaga fém, amely hőhatással, termikus kötéssel készült, minőségi fóliaréteggel bevonva, ennek előnye, hogy nem tesz benne kárt a függönykarikák ide-oda csúsztatása, nem szálkásodik, és nem kopik le a pác.

A függönykarnis fém rudazatának köszönhetően nem fog idővel meghajlani a nehezebb sötétítő függönyök súlyától sem.


Ennek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt fa végzárós karnisok sokkal praktikusabb és gazdaságosabb megoldás, mint a 100 %-ban fából készült karnisok, amelyek idővel ki szálkásodnak és tönkre mennek.

Visszatérés a karnisok fő kategóriába.