Teleszkópos fém függönykarnis 160-310 cm

A Teleszkópos fém függönykarnis 160-310 cm szélességben húzható ki.
A termék teljes szettben a Colosseum illetve a Rózsalevél végzáró elemmel antik arany, arany, szatén nikkel, réz, illetve fekete színben vásárolható meg függönykarnis webáruházunkban.

-20%
ÚJ
Kedvencekhez
Akciós ár 11 999 Ft
Eredeti ár 14 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-16%
ÚJ
Kedvencekhez
Akciós ár 15 999 Ft
Eredeti ár 18 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Tervezze meg otthonét egy stílusos és praktikus megoldással - a Teleszkópos Fém Függönykarnissal! Ez a teleszkópos függönykarnis eszmei választás a függönyeihez, hiszen könnyedén igazítható a kívánt hosszúságra, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a megfelelő függönytartást.

A Teleszkópos Fém Függönykarnis kiemelkedő stabilitást és tartósságot kínál.
A magas minőségű fém anyagból készült karnis nemcsak esztétikus, de hosszú élettartammal is rendelkezik, így hosszú ideig szolgál majd a lakás díszítő elemeként.

A karnis teleszkópos kialakítása rendkívül praktikus, hiszen könnyedén állítható a kívánt hosszúságra. A 160-310 cm-es méret lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző ablakméretekhez és helyiségekhez. Nincs szükség különleges eszközökre vagy szakértelemre, egyszerűen csak ki kell húzni vagy be kell csúsztatni a karnist a megfelelő hosszúság eléréséhez.

Ez a függönykarnis egyaránt alkalmas könnyű és közepesen nehéz függönyanyagokhoz.
Használható a nappaliban, hálószobában vagy irodádban de meg álla a helyét egy színvonalas hotelben is.
Az egyszerű, letisztult dizájnja lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjen a különböző belső terek stílusához, és tökéletes alapot nyújtson a függönyeinek, hogy kiemeljék a szobák hangulatát.

A Teleszkópos Fém Függönykarnis könnyen telepíthető, és minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz a függönykarnis szett a felszereléshez.
Ha egy rugalmas, könnyen használható és strapabíró függönykarnist keres, akkor a Teleszkópos Fém Függönykarnis ideális választás.
Tegye otthonát teljessé ezzel a praktikus és stílusos karnissal, amely hosszú távon is elégedettséget nyújt majd.