Teleszkópos fém függönykarnis 160-310 cm

A Teleszkópos fém függönykarnis 160-310 cm szélességben húzható ki.
A termék teljes szettben a Colosseum illetve a Rózsalevél végzáró elemmel antik arany, arany, szatén nikkel, réz, illetve fekete színben vásárolható meg függönykarnis webáruházunkban.

Tervezze meg otthonét egy stílusos és praktikus megoldással - a Teleszkópos Fém Függönykarnissal! Ez a teleszkópos függönykarnis eszmei választás a függönyeihez, hiszen könnyedén igazítható a kívánt hosszúságra, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a megfelelő függönytartást.

A Teleszkópos Fém Függönykarnis kiemelkedő stabilitást és tartósságot kínál.
A magas minőségű fém anyagból készült karnis nemcsak esztétikus, de hosszú élettartammal is rendelkezik, így hosszú ideig szolgál majd a lakás díszítő elemeként.

A karnis teleszkópos kialakítása rendkívül praktikus, hiszen könnyedén állítható a kívánt hosszúságra. A 160-310 cm-es méret lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző ablakméretekhez és helyiségekhez. Nincs szükség különleges eszközökre vagy szakértelemre, egyszerűen csak ki kell húzni vagy be kell csúsztatni a karnist a megfelelő hosszúság eléréséhez.

Ez a függönykarnis egyaránt alkalmas könnyű és közepesen nehéz függönyanyagokhoz.
Használható a nappaliban, hálószobában vagy irodádban de meg álla a helyét egy színvonalas hotelben is.
Az egyszerű, letisztult dizájnja lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjen a különböző belső terek stílusához, és tökéletes alapot nyújtson a függönyeinek, hogy kiemeljék a szobák hangulatát.

A Teleszkópos Fém Függönykarnis könnyen telepíthető, és minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz a függönykarnis szett a felszereléshez.
Ha egy rugalmas, könnyen használható és strapabíró függönykarnist keres, akkor a Teleszkópos Fém Függönykarnis ideális választás.
Tegye otthonát teljessé ezzel a praktikus és stílusos karnissal, amely hosszú távon is elégedettséget nyújt majd.